Talas Bartender Kursu Kayıtları Başladı – 0(530) 304-9898

TALAS BARTENDER KURSU NEDİR?

Alkollü içkiler ve kokteyl gibi içecekler tüm dünya üzerinde pek çok kültürde kendine yer etmiş, milattan öncesinden bugüne kadar pek çok önemli etkinliği, yeni birliktelikleri ve mutlu anları süsleyen önemli bir kültür elementidir. Barmenliğin tarihi çok eski olmakla beraber, Mısırdan Roma’ya, Mezopotamya’dan Avrupa’ya tüm dünyanın çok uzun yıllardır kültürel mutfağını besleyen ve zenginleştiren kokteyller, alkollü içkiler ve içecekler; pek çok çeşitli kültürel etkinliklerde, toplantılarda, önemli günlerde tüketilmiş ve dahi özel olarak ustaca hazırlanmıştır. Yalnızca içeceğin kendisi değil, mekân zaman ve etkinlikler gibi kavramlar da Bartender/Barmaid gibi mesleklerin oluşmasına önayak oluşturmuştur. Bartender ve Barmaid kültürü ortaçağdan beri devam eder sosyokültürel önemli bir meslek grubudur. Kadın Bar Görevlisine Barmaid denirken erkek Bar Görevlisine Bartender denmektedir.

 

NEDEN TALAS BARTENDER KURSU?

Tecrübeli ve uzman bartender ve barmaid eğitmenleriyle Talas Barmen Kursu; sizi mesleğin yalnızca uygulamalı mutfak alanı dışında pek çok detay barındıran kimyasal ve gastronomi gibi işin arkasındaki bilimi öğrenerek, tatları ve karışımları, aromaları ve harmonisini, alkollü ve alkolsüz içecekleri hazırlamayı öğreneceksiniz. Talas Barmen Kursunda eğitiminize dahil olarak iş güvenliği ve sanitasyon gibi profesyonel iş gereklilikleri becerileri konusunda edindiğiniz tecrübe ve bilgi sayesinde işverenleriniz ile aranızdaki güven bağınızı arttıracak, eğitiminizi başarı ile tamamlamanız durumunda edineceğiniz E-Devlet Üzerinden Sorgulanabilir Belgeniz ile rakiplerinizin bir adım önünde olacaksınız. Barmenlik eğitiminde Talas Akademi Dünyası sizi hayallerinizdeki mesleğe kavuşturmayı hedefliyor, peki siz neyi bekliyorsunuz?

 

TALAS BARTENDER KURSU FAYDALARI 

Alanında uzman ve tecrübeli Bartender ve Barmaid eğitici kadrosuyla Talas Barmen Eğitimi Kursu yalnızca kendi kişisel gelişiminiz için değil aynı zamanda Turizm ve Otelcilik, Konaklama ve Tatil yerleri hizmetleri, bar, restoran, gece klüpleri, tatil organizasyonları, özel gün etkinlikleri, longuelar, fine-dining, ve pub gibi hizmet veren yerler gibi pek çok hizmet sektörü işletmeleri ve kurumlarında çalışabileceksiniz. Talas Barmen Kursunda edindiğiniz, donanımlı eğitim ile beraber pek çok uygulama eğitimi, profesyonel iş becerileri ve müşteri ilişkileri gibi sektörünüzde ve kariyerinizde basamakları hızlı tırmanmanızı sağlayacak pek çok kazanıma da sahip olacaksınız. Talas Bartender ve Barmaid eğitimleri kursu size nasıl barmen olacağınızı öğretmekle beraber pek çok kariyer kapısını açmakla beraber, sizi iş dünyasının profesyonel ihtiyaçlarını karşılayabilen tam teşekküllü ve profesyonel bir barmaid-bartender olmaya hazırlıyor. Hemen arayın ve bu ayrıcalıklı kariyer için bir adım atın! 0(530) 304-9898.

 

TALAS BARTENDER KURSU FİYATI – YER AYIRTMAK İÇİN ARAYIN!

-444 33 07

-0(530) 304-9898

TALAS BARTENDER KURSU fiyat bilgisi için, nitelikli ve donanımlı profesyonel bir barmen olmak için sitemizden bilgi formu doldurabilir, bizi arayabilir ya da 0(530) 304-9898 hattımıza WhatsApp üzerinden mesaj göndererek bilgi ya da kayıt talebinde bulunabilirsiniz. Mesaj olarak 0(530) 304-9898 numaralı hattımıza Talas bartender kursu yazıp göndermeniz yeterli! En kısa sürede temsilcilerimiz sizlere dönüş sağlayacaktır.

 

TALAS BARTENDER KURSU NEREDE?

Akademi Dünyası Talas bartender kursu, talebe göre örgün ve uzaktan eğitim paketleri mevcuttur. Örgün bartender kursu eğitimi, sınıfta yüz yüze olarak işlenir, yeni insanlarla ve yeni yüzlerle birlikte hızlı pratikler yaparak eğitim almış olursunuz. Uzaktan eğitim bartender kursu paketi ise evinizin konforunu terk etmeden, tüm gerekli olan eğitimi çeşitli çevrimiçi yayın platformlarından katılacağınız eğitimleri kapsar. Talas bartender kursu eğitimimiz hakkında adres bilgisi için hemen arayın: 0530(304)-9898. Sizinle tanışmak ve memnun etmek isteriz.

 

TALAS BARTENDER KURSU NE KADAR SÜRER?

Akademi Dünyası bünyesindeki bartender kursu eğitimlerimiz; bartender eğitimi kurs kısa dönem hızlandırılmış eğitim dâhilinde 40 dersi; 2 hafta 5 gün 4 saat içerisinde bitirebilir ya da dilerseniz Uzaktan Ve Çevrimiçi Barmen Eğitim programlarında adayların talebine göre farklı saat ve günler pek ala uygulanabilmekle beraber evinizin konforundan ayrılmadan eğitiminizi tamamlayabilrisiniz. Bir diğer program biçimi olarak Özel Bartender Kursu Özel Dersi almayı seçebilir ihtiyacınıza göre kişisel ya da kurumsal olarak planlanan biçimde eğitiminizi tamamlayabilirsiniz. Değişken programlar ya da süreleri hakkında bilgi almak için Talas bartender kursu eğitimi: 0530 304 98 98 hemen arayınız.

 

TALAS BARTENDER EĞİTİMİ KURSU KAYIT ŞARTLARI NEDİR?

Mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlilikleri yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olmak. Barmenlik mesleği, genellikle akşam ve gece saatlerinde çalışmayı gerektirir.

 

TALAS PROFESYONEL BARTENDER  KURSU DERS İÇERİKLERİ:

Profesyonel  bartender ders içeriğimiz “ modül ” olarak adlandırılan ünite birimlerinden oluşur. Bartender eğitimi programları dahilinde  toplam  21  modül  olmak üzere bunlar başlıca:

 

Modül - 1: Hijyen Gıda Güvenliği ve Sanitasyon

Modül - 2: İş Sağlığı ve Çevre Koruma

Modül - 3: Kişisel Bakım

Modül - 4: Bar Özellikleri ve Çeşitleri

Modül - 5: Alkollü İçecekler

Modül - 6: Şaraplar

Modül - 7: Dünya İçkilerinin Servisleri ve Sunumu

Modül - 8: Kokteyller

Modül – 9:  Kahve ve Birimine Giriş

Modül – 10: Hasat ve Kahve İşleme İncelikleri

Modül – 11: Ekstraksiyon

Modül – 12: Saklama

Modül - 13: Kavurma ve Profil Oluşturma

Modül - 14: Kahve Öğütme ve Demleme

Modül - 15: Makine Temizliği ve Bakım

Modül - 16: Demleme Teknikleri

Modül - 17: Tadım (CUPPING)

Modül - 18: Süt

Modül - 19: Espresso ve Espresso Bazlı Ürünler

Modül - 20: Diğer Sıcak İçecekler

Modül – 21: Soğuk İçecekler

 

TALAS BARTENDER KURSU İŞE YARAR MI?

TALAS BARTENDER KURSU İSTİHDAM KAZANIMLARI:

Talas Bartender kursu eğitimini tamamlayan kursiyerlerimiz; farklı içecek türleri ve içecekleri karıştırma da profesyonel hale gelmekkalmayıp hijyen konusunda da oldukça bilgili hale gelirler. Bartender hizmeti konusunda Talas Bartender kursunda aldığı nitelikli ve donanımlı eğitimlerle sektörün pek çok alt dalında çalışabilir. Bartender kursunda kendini geliştiren ve Talas Akademi Dünyası Bartender Kursunda eğitimini tamamlayan adaylarımız; Gıda ve hijyen hizmetleri, restoran, otel ve tatil köylerinde çalışma imkanı veren kurum ve kuruluşlarda profesyonel bartender olarak çalışabilir ve hatta bu alanlarda istihdam edinerek güzel bir geleceğin parlak bir kariyerine adım atmış olursunuz. Talas Bartender Kursunda; aldıkları kursu başarıyla tamamlamaları dâhilinde elde edecekleri E-Devlet üzerinden sorgulanabilen belgeleri kariyerlerinde işe başvuru süreçlerini hızlandıracak, güzel bir geleceğe adım atmalarını sağlayacaktır.

 

Başlıca İstihdam Alanları:

Bartenderlar, çeşitli istihdam alanlarında çalışma fırsatlarına sahiptirler. Bartenderlar mesleği geniş bir yelpazede iş olanakları sunmaktadır.

Restoranlar ve Kafeler: Restoranlar, kafeler ve bistro gibi yeme-içme işletmeleri bartenderlar için en yaygın istihdam alanlarından biridir. Bu yerlerde bartenderlar, menü öğelerini hazırlar, içeceklerin ve içkilerin sunumunu yapar ve bar operasyonlarını yönetir.

Oteller: Oteller, bartenderlara ihtiyaç duyar. Bartenderlar  otel restoranlarında, özel günlere ya da etkinliklere servis yapmak için mutfaklarda ve fırınlarda çalışabilirler.

Cruise Gemileri ve Tatil Köyleri: Tatil köyleri ve kurvaziyer gemileri, bartenderlar büyük iş fırsatları sunar. Bu tür tesislerde bartenderlar, kokteyl servislerini ve çeşitli mutfak operasyonlarını yönetebilirler.

Catering Şirketleri: Catering şirketleri, özel etkinlikler, düğünler, kurumsal toplantılar ve diğer özel organizasyonlar için içecek ve içki hizmetleri sağlar. Bartenderlar bu şirketlerde çalışarak büyük gruplar için içecek ve içki hazırlayabilirler.

Kendi Restoranını Açmak: Becerikli ve girişimci bartenderlar, kendi restoranlarını veya kafe işletmelerini açabilirler.

Eğitim ve Danışmanlık: Deneyimli bartenderlar, bartender okullarında veya içecek hazırlama ve içecek sunumu geliştirme eğitim programlarında eğitmen veya danışman olarak çalışabilirler.

Bartender kursları,  içki hazırlama beceilerini öğrenmek için mükemmel bir fırsattır .Bartender kariyerine adım atmak veya mevcut becerileri geliştirmek için Bartender Kursu Akademi Dünyası  size  uygun olabilir. Diğer belgelendirme hizmetlerinden de yararlanarak kendi kariyerinizin patronu olabilir, geleceğinize bizzat kendiniz yön verebilirsiniz. Bartender Kursu Akademi Dünyası’na başvurunuzu şimdi yapın barmenlikte uzmanlaşmanın yolculuğuna başlayın. İrtibat için! 0(530)304-9898

Sosyal Medya Hesaplarımızdan Kurs Paylaşımlarımızı Görebilirsiniz

Detaylı Bilgi İçin Lütfen Formu Doldurunuz

Çağrı merkezimiz 24 saat içinde size geri dönüş sağlayacaktır.